Arad: Concertul de caritate prin care Arhiepiscopia Aradului a donat 8.000 USD pentru Spitalulul Județean Arad, în presa internațională

Concertul de caritate prin care Arhiepiscopia Aradului a strâns bani din donații pentru a ajuta la reabilitarea Secției Pediatrie 2 dincadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a ajuns în presa internațională.

Portalul de știri creștin-ortodoxe, orthochristian.com, scrie despre faptul că Arhiepiscopia Aradului donează 8.000 de dolari americani secției de pediatrie dincadrul spitalului județean. Materialul vorbește despre concertul care a avut loc la Filarmonica de Stat din Arad, în urma căruia s-a adunat suma de 34.774 lei şi 40 Euro.

Concertul caritabil a a fost organizat în contextul „Anului omagial al pastorației părinților și copiilor” și „Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români” – 2020, în Patriarhia Română, dar și cu prilejul aniversării Zilei Unirii Principatelor Române (24 ianuarie 1859).

În decembrie, Arhiepiscopia Aradului a mai organizat un concert caritabil pentru secția de psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, ocazie cu care s-a adunat suma de cca 40.000 lei.