Arad: Consiliul Județean Arad are începând de luni nou vicepreședinte, Răzvan Cadar, după demisia Claudiei Boghicevici

Consiliul Județean Arad are un nou vicepreședintel. Răzvan Cadar, din partea PNL, a fost ales în funcție, luni, dupăce fostul vicepreședinte Claudia Boghicevici, tot de la PNL, și-a dat demisia. La finele anului trecut, Claudia Boghicevici, care a fost deputat şi ministru al Muncii în guvernarea Boc, a câştigat un concurs la Curtea de Conturi Bucureşti, în urma căruia şi-a anunţat plecarea din Consiliul Judeţean (CJ) Arad.

Demisia a intrat în vigoare luni, așa că a fost nevoie de alegerea unui nou vicepreședinte.

În cursa pentru funcția de vicepreședinte au intrat 3 candidați… Răzvan Cadar (PNL), Daniel Trifon (ALDE) şi Florin Remeţan (PMP).

Conform președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, „Răzvan Cadar a fost ales cu 18 din 33”. Daniel Tripon a obținut 13 voturi, iar Florin Remeţan a obţinut doar două voturi.

Răzvan Cadar, care este şi secretar general al PNL Arad şi se află la primul mandat de consilier judeţean, a declarat că va prelua din mers unele dintre proiectele importante ale judeţului.

„Preiau funcţia într-un moment important, când se deschid şantierele pe drumurile judeţene şi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Consiliul Judeţean gestionează proiecte în valoare de 100 de milioane de euro doar în ultimii doi ani şi aşteaptă semnarea altor proiecte în valoare de 50 de milioane de euro în infrastructură şi domeniul medical. Asta înseamnă, în primul rând, multă muncă, multă implicare, dar şi satisfacţia că fac parte dintr-o echipă performantă, cea mai bună din Arad, care îşi pune amprenta pe dezvoltarea judeţului nostru”, a declarat noul vicepreşedinte Răzvan Cadar.

PNL își păstrează conducerea completă a Consiliului Județean Arad

După acest vot, echipa de conducere a Consiliului Judeţean Arad este completă, fiind formată doar din membri PNL, respectiv Iustin Cionca preşedinte, Sergiu Bîlcea şi Răzvan Cadar – vicepreşedinţi.