Arad: Copiii, elevii, pensionarii cu venituri lunare mai mici de 1.200 lei și donatorii de sânge beneficiază de gratuități pentru transportul în comun din municipiul Arad. Alte categorii au reduceri de 50 la sută

Copiii, elevii de școală și liceu, inclusiv la învățământul post liceal care urmează cursul la zi la școlile din Arad beneficiază de gratuitate la transportul în comun din oraș, a decis, marți, Consiliul Local. Studenții beneficiază de reducere de 50 la sută.

De asemenea, de gratuitate mai beneficiază persoanele cu vârsta de peste 70 de ani, dar și pensionarii care au venituri lunare mai mici de 1.200 lei. Pensionarii care au venit mai mari de 1.200 de lei per lună primesc o reducere de 50 la sută.

Ca noutate, persoanele care donează sânge primesc gratuitate la transportul în comun din oraș pentru luna imediat următoare donării.

Pentru a putea primii aceste beneficii, cei interesați trebuie să aibă domiciliul sau reședința în oraș.

Toți oamenii care primesc gratuitate sau reducere vor avea nevoie tichetul luna de călătorie, pe care îl vor obține gratuit pe baza unor documente, cum ar fi carnet de elev sau student, talon de pensii sau cartea de identitate.

Banii pentru gratuitate și reduceri sunt asigurați decătre Primăria Municipiului Arad.