Arad: Crimă în Ajun de Crăciun în Arad

Un bărbat de 47 de ani a fost omorât în Ajun de Crăciun, în jurul orei 22.00, ca urmare a unui conflict generat de o relație cu o tânără de 18 ani. Crima a avut loc în casa victimei din orașul Pecica, din județul Arad.

Conform anchetatorilor, în casă se aflau 3 bărbați de 22, 24 și 47 de ani și o tânără de 18 de ani. Toți cei trei bărbați ar fi avut relații cu fata, însă tânăra ar fi refuzat să întrețină relații sexuale cu bărbatul de 47 de ani, moment în care ar fi izbucnit scandalul.

Între bărbatul de 24 de ani și cel 47 de ani fi izbucnit o altercație generată de cine urma să întrețină primul relații sexuale cu tânăra, bărbatul de 47 de ani dorind să fie primul.

Pe fondul scandalului, bărbatul de 24 de ani l-ar fi omorât pe cel de 47 de ani, bătându-l și tâindu-i gâtul cu un cuțit.

Tânărul de 24 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pe bază de ordonanța de reținere, iar în urma prezentării magistraților cu propunere de arestare preventivă, pe numele său a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile sub aspectul savarsirii infracțiunii de omor.

Polițiștii și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad continuă cercetările în acest caz.