Arad: Crimă în Duminica Floriilor. Un fost învățător, de 65 de ani, și-a omorât vecinul, de 74 de ani. Bucăți din cap, prin grădină. Ce spun procurorii

Crimă chiar în Duminica Floriilor într-o comună din județul Arad. Un fost învățător, care are medicale că are probleme psihice, și-a omorât vecinul, supărat că găinile și câinii bărbatului intrau în grădina în care cultiva legume.  

ARADCU 00 PROCUROR PAVEL PALCU DUM21APR

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 21 aprilie 2019

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu
Crima a avut loc în localitatea Cuvin din județul Arad. Conflictul dintre cei doi vecini era mai vechi. Fostul învățător al satul lui, un bărbat în vârstă de 65 de ani își acuza vecinul, un bărbat de 74 de ani, că găinile și câinii acestuia i-ar fi intrat în grădina în care are cultiva de legume, distrugându-i munca.
Așa s-ar fi întâmplat și în Duminica Floriilor. Doar că de data aceasta scandalul a luat o turnură mult mai gravă.
Orbit de furie, fostul învățător și-ar fi lovit vecinul cu un par în cap de mai multe ori. Lovituri care i-au fost fatale bărbatului, acesta decedând pe loc. Loviturile au fost atât de puternice încât bucăți din capul bărbatului au fost împrăștiate prin grădină.
Soția victimei a auzit tot incidentul.
Vecinii celor doi bărbați sunt șocați de cele întâmplate.
Fostul învățător, despre care anchetatorii confirmă că are acte medicale care îi atestă problemele psihice, este cercetat către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, iar bărbatul a fost reținut pentru crimă.
Polițiștii și procurorii continuă cercetările în acest caz.