Arad: Bărbatul de 22 de ani, care a murit după ce a intrat cu mașina într-un TIR, nu avea permis de conducere

Un bărbat de 22 de ani, care conducea o mașină fără a avea permis de conducere, și-a pierdut viața, în cursul nopții de sâmbătă către duminică, într-un grav accident de circulație care a avut loc pe DN 79 Arad-Oradea, între localitățile Șimand și Chișineu-Criș, din județul Arad.

Mașina pe care o conducea ilegal a intrat în balans, a lovit  frontal un TIR și a fost proiectată în afara carosabilului
Mașina bărbatului de 22 de ani din localitatea SINTEA Mare a fost grav avariată semn că impactul a fost unul extrem de puternic.
La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, polițiști și pompieri.
Bărbatul de 22 de ani a rămas încarcerat în mașină și a fost scos de către pompierii din Arad, inconștient și în stare gravă. Medicii s-au chinuit 40 de minute ca să resusciteze pentru a-l salva, însă bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, în cele din urmă fiind declarat decesul.
Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei,”tânărul, care conducea mașina pe  DN 79 dinspre Arad către Oradea, a pierdut controlul direcției de mers, a intrat în balans; a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă,  condusă de un cetățean sârb de de 33 ani. În urma accidentului a rezultat decesul tânărului, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru ucidere din culpă.