Arad: Cum s-au dat de gol trei hoți care furaseră din centrul Aradului, când i-au văzut pe jandarmi

Doi bărbați și o femeie au fost prinși decătre jandarmii din Arad chiar când ieșeau dintr-un magazin de cadouri din centrul municipului, din care furaseră bunuri în valoare de cca 200 lei. Oricât au încercat hoții să pară stăpâni pe ei, când i-au văzut pe jandarmi, au devenit dintr-o dată agitați, iar unul dintre suspecți a luat-o la fugă.

Conform purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Daniel Monoranu, „un echipaj de jandarmi, aflat in serviciul de ordine de siguranță publică, a observat o femeie și doi bărbați ieșind dintr-un magazin de pe Bulevardul Revoluției, care la vederea oamenilor în uniformă, au devenit agitați, iar unul dintre ei chiar a luat-o la fuga, fără succes însă, deoarece au fost interceptați și imobilizați imediat”.

„În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că cele trei persoane au profitat de neatenția personalului magazinului și au sustras mai multe bunuri ce se aflau intr-o vitrină. Surpriza cea mare au avut-o angajații magazinului, când s-au trezit cu jandarmii la ușă pentru a le înapoia bunurile recuperate, in valoare de aproximativ 200 lei”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Daniel Monoranu.

Conform unor informații, hoții furaseră un pistol-brichetă și un set pentru bărbați format dintr-un portmoneu și un ceas de mână, bunuri care se aflau în vitrina magazinului.

Jandarmii i-au predat pe cei 3 suspecți polițiștilor, care continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Jandarmeria Arad