Arad: Cunoscuții actori Octavian Strunilă, Paul Ipate, Cătălina Grama Jojo și Alexandru Conovaru încheie, miercuri, stagiunea Teatrului de Vară din Arad cu o comedie

Cunoscuții actori Octavian Strunilă, Paul Ipate, Cătălina Grama Jojo și Alexandru Conovaru încheie, miercuri 7 august, stagiunea Teatrului de Vară din Arad, cu comedia „Cum se face, partea a II-a: Funerariile doamnei Pompoiu”, care are loc cu începere de la ora 20.00.

Comedia regizată decătre Octavian Strunilă este un spectacol care încearcă să împlinească ce spunea Shakespeare, ce însemna teatrul acum 400 de ani. Să fie “o oglindă a firii”. Să aducă pe scenă puţină viaţă adevarată, spun organizatorii despre acest spectacol.

Producția este „o comedie de situaţie care îşi propune să vorbească mai departe despre viaţa din teatru şi film a lui Dezideriu, a Larissei, a lui Silvestru şi a domnului Dorin. La capul doamnei Pompoiu, un regizor şi trei actori, care sunt forţaţi de împrejurări să lucreze împreună. Umorul inteligent, satira şi realismul crud fac din spectacol mai mult decât o comedie spumoasă. Pune, uneori, întrebari existentiale şi marchează adânc destinele vieţii de zi cu zi”, mai spun organizatorii.

Teatrul de Vară se află la sediul Centrului Cultural Judeţean Arad pe strada George Bariţiu, nr 16. Biletele costă 5 lei și pot fi cumpărate chiar de la locul spectacolului.

Sursa foto: Centrul Cultural Județean Arad