Arad: Deputatul PSD Arad Adrian Todor trece din comisia de educație în comisia de apărare, condusă de președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar

Deputatul PSD Arad Adrian Todor va face parte din comisia de apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților, care este condusă decătre președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

Adrian Todor, care până acum făcea partea din comisia de educație, a făcut anunțul pe contul său de Facebook.

Începând de luni, voi activa în Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, din Camera Deputaților….

Publicată de Adrian Todor pe Joi, 13 Decembrie 2018

Adrian Todor a declarat că a făcut cererea de transfer pentru că în comisia de apărare erau 2 locuri libere, iar în noua comisie și-a propus alocarea a 2 la sută din PIB pentru armata României și continuarea progamelor de inzentrare a armatei.

Mesajul complet

„Începând de luni, voi activa în Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, din Camera Deputaților. Va fi o nouă provocare și sper ca împreună cu președintele comisiei, Dorel Căprar, să fim în continuare aceeași echipă unită și să ducem până la bun sfârșit toate obiectivele propuse, așa cum am făcut-o în cei aproape 20 de ani pe care i-am petrecut împreună în PSD Arad”, a scris deputatul Adrian Todor pe contul său de Facebook.

Sursa foto: Adrian Todor Facebook