Arad: Descinderi la traficanții de droguri din vestul României. Procurorii DIICOT și polițiștii de la Crimă Organizată au confiscat 2,5 de droguri. 3 persoane, arestate preventiv

Lovitură pentru traficanții de droguri din vestul României.

Procurorii DIICOT Arad și polițiștii dincadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad au descins, miercuri, la mai multe persoane care făceau parte dintr-un grup infracţional organizat specializat în traficul de droguri de risc şi mare risc pe zona de vest a României.
Conform DIICOT Arad, au fost efectuate 14 percheziţii domiciliare, din care 6 pe raza judeţului Arad şi 8 pe raza judeţului Bihor, iar 5 persoane au fost duse la audieri.
Până în acest moment, în acest caz a fost indisponibilizată cantitatea de 1,5 kg. droguri de mare risc (MDMA) şi 1 kg. droguri de risc (cannabis), iar un număr de 3 inculpaţi au fost deja arestaţi preventiv de către Tribunalul Arad.
La operaţiune au participat polițiști, mascați și jandarmi din Arad și Bihor, iar suportul operațiunii este asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.