Arad: Directorul Poștei Române, Mircea Tudosie: (unele) „oficii poștale de care și nouă ne este rușine”. Se lucrează la Manualul de identitate al Poștei, care ar trebui să schimbe lucrurile

Directorul General al Poștei Române, Mircea Tudosie, a declarat, vineri la Arad, că îi este rușine de cum arată unele oficii poștale din țară, dar a anunțat modernizări în toată țara.

„Chiar înainte să plec către dumneavoastră, am semnat un document privind demararea procesului creării unui „Manual de identitate al Poștei Române”. Începând de la cărți de vizită până la modul cum trebuie să arate un oficiu poștal, astfel încât fiecare client când intră și, cu ochii închiși, să știe că în stânga are caserie, în dreapta e ghișeu de vamă, în față este un ghișeu de prestații poștale generale, așa vor arăta fiecare dintre ghișeele noastre poștale. Acum bugetăm și în curând o să, în premieră, o să aliniem un buget pe minim 2 ani de zile, ceea ce nu s-a mai întâmplat în Poșta Română, să ne facem bugetul pe 2 ani de zile. O mare parte din el (buget – n.r.) va fi direcționată către modernizarea acestor oficii poștale de care și nouă ne este rușine. Iată că un prim pas s-a făcut aici (la Arad – n.r.), în București deja sunt mai multe, acele denumite oficii business”, a declarat directorul general al Poștei Române, Mircea Tudosie.

Directorul general al Poștei Române, Mircea Tudosie, a participat, vineri, la Arad, la deschiderea primului oficiu poștal deschis într-un mall din municipiu, care va acoperi mai multe cartiere mari și serviciile de pașapoarte și permise auto.