Arad: Doi bărbați reținuți, după ce ar fi furat 650 de litri de combustibil direct din autobuze și camioane. Cum au fost prinși

Doi bărbați de 23 și 47 de ani din localitățile Secusigiu și Pâncota, județul Arad, au fost reținuți decătre polițiștii din Arad dupăce ar fi furat 650 de litri de combustibil din rezervoarele mai multor autobuze și camioane.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu, cei 2 bărbați au fost opriți în trafic de polițiștii din orașul Sântana în timp ce  transportau cu o mașină, în mai multe recipiente din plastic, 415 litri de motorină. În urma solicitării polițiștilor de a le înmâna documentele care atestă proveniența combustibilului, cei doi nu au putut justifica proveniența acestuia.

Din cercetările efectuate de polițiștii s-a constatat că cei 2 bărbați sunt bănuiți de comiterea a patru infracțiuni de furt calificat, comise în nopțile de 18/19 și 24/25 septembrie, pe raza localităților Semlac, Șeitin, Peregu Mic și Peregu Mare. În fapt, cei doi, ar fi sustras din rezervoarele mai multor camioane si autobuze, aproximativ 650 de litri de combustibil.

Cei 2 bărbați vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.