2 persoane au ajuns la spital, sâmbătă, dupăce mașinile pe care le conduceau au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc pe șoseau de centură a orașului Ineu, din județul Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „Detașamentul de Pompieri Ineu, Garda nr.1 de intervenție Ineu, a intervenit pe centura orașului, cu o autospecială de stingere și modul descarcerare la un accident rutier. Deși apelantul a anunțat două victime încarcerate, în momentul sosirii echipajului de intervenție la fața locului a fost găsită o victimă, conștientă cooperantă, în stare bună, blocată în autoturism. Au fost executate operațiuni pentru facilitarea accesului personalului medical spre victimă”.

„Ambele victime, conducătorii celor 2 autoturisme au fost preluați pentru evaluare medicală de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Arad”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad