Arad: După 4 mandate de primar în Arad, Gheorghe Falcă are deschisă calea către Parlamentul European. Președintele PNL, Ludovic Orban: primarii Gheorghe Falcă și Mircea Hava, cu siguranță, vor fi pe locuri eligibile la alegerile europarlamentare

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, și primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, se vor afla pe locuri eligibile la alegerile europarlamentare, a declarat, vineri, la Arad, președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.

”În ceea ce mă privește, domnul Falcă beneficiază de ssusţinerea mea, pentru că reprezintă una dintre cele mai puternice organizaţii ale partidului. Pentru domnul Falcă nu va fi o problemă ca să se acomodeze în Parlamentul European, pentru că este membru al Comitetului European al Regiunilor, domnul Falcă este extrem de obişnuit cu atmosfera de la Bruxelles. Și de aceea domnul Falcă și domnul Hava beneficiază de susținerea mea și nu numai a mea, și cu siguranță vor fi pe locuri eligibile”, a declarat președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.

Gheorghe Falcă, aflat la cel de-al patrulea mandat de primar și cel mai lonngeviv primar de după Revoluția din 1989, a evitat ca să vorbească despre candidatura sa la europarlamentare.