Arad: Fără gaze naturale, joi, pe 8 străzi din municipiul Arad. Se conectează noua conductă modernizată

Alimentarea cu gaze naturale va fi oprită, joi, 30 mai, între orele 9 și 17, pe mai multe străzi din municipiul Arad, a anunțat compania de distribuție a gazelor Delgaz Grid.

Măsura, care este luată pentru a permite efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie, ca urmare a faptul că Delgaz Grid a finalizat o lucrare importantă de investiţii în zona centrală a Municipiului Arad, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 1 kilometru. Investiţia va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din zona respectivă.

Alimentarea cu gaze naturale va fi oprită joi, timp de circa 8 ore, pe următoarele 8 străzi: Banu Mărăcine, Andrei Şaguna, Andreny Karoly, George Coşbuc, Elena Ghiba Birta, Simion Balint, Mărăşeşti şi Piaţa Spitalului. Lucrările executate nu vor afecta traficul auto din zonă.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Delgaz Grid, în 20 de județe din România

Delgaz Grid, companie din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale în lungime de peste 21.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României, respectiv o reţea de electricitate de peste 80.000 km în şase judeţe din Moldova.

De la intrarea pe piaţa locală, în anul 2005, grupul E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de peste 2 miliarde de euro.

Delgaz Grid, companie din cadrul Grupului german E.ON, deserveşte peste 3 milioane de clienţi. Compania operează o reţea de gaze naturale de circa 22.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României( Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o reţea de electricitate de peste 81.000 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui.