Arad: Femeie lovită mortal de tren, pe magistrala Arad-București, în județul Arad. Primele indicii arată că ar fi vorba de sinucidere

O femeie în vârstă decirca 44 de ani a murit, luni seara, dupăce a fost lovită de tren, pe magistrala de cale ferată Arad-București, în județul Arad, primele informații arătând că ar fi vorba despre o sinucidere.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „femeia a fost lovită de tren, cu 500 metri înainte de intrare în Gara Ilteu, dinspre Deva”.

„Nu sunt persoane rănite în trenul de călătorim ca urmare a frânării garniturii”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, a declarat că „din primele verificări a reieșit că persoana decedată, accidentată de tren, este o femeie de aproximativ 44 de ani. Nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea autopsiei”.

Anchetatorii iau în calcul sinucidere, în condițiile în care femeia ar fi fost văzută în timp ce se așeaza pe calea ferată.

Traficul feroviar pe magistrala Arad-București a fost blocat câteva zeci de minute.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.