Arad: Festivalul Vinului, în centrul Aradului, de vineri până duminică. Muzică pe toate gusturile, inclusiv cu Rona Hartner. PROGRAM COMPLET

Festivalul Vinului are loc Parcul Pădurice din centrul Municipiului Arad în perioada 2-4 noiembrie. Până în acest moment au confirmat prezența mai mulți producători din Podgoria Aradului, dar și de la Diosig-Bihor și Recaș-Timiș, care vor oferi spre degustare și cumpărare vinuri albe și roșii, dar și must.

În fiecare zi vor avea loc, în prezența somelierilor, degustări și prezentări de vinuri.

Pe lângă vinuri, participanții la festival vor mai putea să deguste o gamă diversă de brânzeturi dar și produse tradiționale specifice județului Arad.

Și pentru că vinul merge bine cu muzica, acesta nu va lipsi pentru că în fiecare zi vor fi concerte… vineri vor cânta Fantasia, Fanfara Transilvania, Fanfara Shukar din Zece Prăjini și trupa White Mahala din București.

Sâmbătă, pe scenă vor urca Arthur în Neverland, iBand, Ellie White, Alessis, iar invitatul special al serii va fi cunoscuta actriță și cântăreață Rona Hartner.

Ziua de duminică este dedicată muzicii populare. Pe scenă vor urca Liliana Laichici din Banat, Alina Pinca din Sibiu, Bogdan Toma din Hunedoara, Paul Ananie din Maramureș, Angelica Flutur din Moldova și cântăreții din Arad Ștefan Muntenaș, Paula Pașca, Daniela Dudaș, Daniela Han, Monica Groza, Orchestra Doina Mureșului și ansamblurile folclorice Crăișorii Moților, Tradiții Arădene, Liliacul.

Vineri târgul este deschis între orele 14-22, iar sâmbătă și duminică, între orele 12-22.

Conform Primăriei Municipiului Arad, care organizează manifestarea, Festivalul Vinului are ca scop, pe lângă oferirea a trei zile de distracție și voie bună, și promovarea producătorilor de vin din județul Arad și promovarea Aradului ca destinație turistică, în special a zonelor unde se poate practica turismul viticol.

PROGRAM COMPLET. Festivalul Vinului 2-4 noiembrie 2018

Nr. crt. Perioada Proiectul Locul de desfășurare
1. 2 – 4 noiembrie Festivalul Vinului
2 noiembrie

Orele: 14-22

Program artistic

Dj Sebuh

Fantasia

Fanfara Transilvania

Fanfara Shukar din 10 

White Mahala

3 noiembrie

Orele: 12-22

Program artistic

Dj Sebuh

Arthur in Neverland

I Band

Ellie White

Alessis

Rona Hartner cu taraful București

4 noiembrie

Orele: 12-22

Spectacol folcloric

Dj Sebuh

Liliana Laichici (Banat), Alina Pinca (Sibiu),        Bogdan Toma (Hunedoara), Paul Ananie (Maramureș), Angelica Flutur (Moldova), Monica Groza, Paula Pașca, Ștefan Muntenaș, Daniela Dudaș, Daniela Han, Orchestra „Doina Mureșului”, Ansamblul Folcloric ”Crăișorii Moților”, Ansamblul Folcloric ”Tradiții Arădene”, Ansamblul Folcloric „Liliacul”