Arad: Fetiță de 13 ani din Arad, vindecată de noul coronavirus chiar de ziua de naștere. Cel mai frumos cadou”

O fetiță din Arad, infectată cu noul coronavirus, a primit cel mai frumos cadou… în ziua în care a împlinit 13 ani a fost externată pentru că s-a vindecat, o bucurie în plus pentru cadrele medicale, a declarat medic coordonator Compartiment Boli Infecțioase Copii, dr. Dana Oprea.

„O fetiță de 13 ani, Tamara, s-a externat astăzi de pe Compartimentul Boli Infecțioase Copii după ce testele II și III au ieșit negative. Fetița a primit vestea vindecării chiar de ziua ei! A fost o bucurie pentru noi, cadrele medicale, să îi spunem că s-a vindecat tocmai în această zi, specială atât pentru ea, cât și pentru întreaga familie”, a mai declarat dr. Dana Oprea, medic coordonator Compartiment Boli Infecțioase Copii”.

”I-am transmis Tamarei, la mulți ani sănătoși, din partea echipei Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad! Ne bucurăm pentru fiecare pacient pe care îl externăm vindecat!” a spus ec. Florina Ionescu, managerul interimar al SCJU Arad.

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a declara că dintre 688 de arădeni bolnavi de la începutul pandemiei, 541 (!) s-au vindecat de Coronavirus.