Arad: Film arthouse, în premieră, vineri, la cinema ARTA din centrul municipiului Arad

Un film arthouse în premieră este proiectat, vineri, la cinema ARTA din centrului municipiului Arad, care aparține municipalității. Este vorba despre „The wild pear tree/Sub umbra părului sălbatic”, cel mai recent film semnat de unul dintre monștrii sacri ai cinematografiei, Nuri Bilge Ceylan.

Filmul explorează chestiuni şi întrebări care ţin de identitate, devenire şi destin. Pelicula spune povestea lui Sinan, pasionat de literatură, care și-a dorit să fie scriitor de când se știe. Întors în satul său natal din Anatolia, își pune la bătaie toată energia ca să strângă banii necesari pentru a fi publicat, dar datoriile tatălui său îl ajung din urmă.

Filmul este proiectat vineri cu începere de la ora 20.

Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, de marți până joi, între orele 10- 17, vineri, între orele 10-14, sau cu 2 ore înainte de începerea filmului. Biletele pot fi rezervate în prealabil pe e-mail, la adresa: [email protected].

Biletele costă 12 lei preț întreg și 5 lei preț redus pentru elevi, studenți, pensionari și șomeri. Mai multe informații puteți obține la Informații la tel. 0257/280526.