Arad: Filtre în Arad și Timiș, pentru prinderea unui bărbat care ar fi atacat 6 persoane, una decedând din cauza rănilor

Poliţiştii din judeţele Timiş şi Arad au instituit, miercuri, filtre pe drumurile din cele două judeţe, pentru a căuta un bărbat care ar fi atacat cu cuţitul un cuplu din Timiș, bărbatul fiind înjunghiat mortal, iar ulterior a atacat alte patru persoane.

Atacurile au avut loc miercuri, în jurul orei 8,00, în parcul din localitatea Făget, unde au fost înjunghiaţi un bărbat şi soţia acestuia. Bărbatul a fost găsit mort la sosirea unui echipaj de poliţie, solicitat prin 112, iar femeia a fost transportată la spital în stare gravă.

Conform polițișilor, suspectul, care a fost indentificat între timp şi are 33 de ani, a furat o bicicletă după atac şi a fugit într-o localitate vecină, Temereşti, de unde a furat un autoturism. El a atacat alte trei persoane din acest sat, iar pe o a patra a lovit-o cu maşina.

Poliţiştii au instituit filtre în tot judeţul, pentru a încerca să-l prindă pe suspect. De asemenea, filtre au fost organizate şi pe drumurile din judeţul Arad, unde se crede că s-ar îndrepta agresorul.