Arad: Fostul conducător al Departamentului Centenar, fost jurnalist și fost consilier județean, Cristian Videscu, a decedat la vârsta de 37 de ani

Fostul secretar de stat și consilier județean din Arad, Cristian Videscu, a murit, în cursul nopții de luni către marți, la vârsta de 37 de ani.

Videscu suferea de o boală crâncenă, iar decesul a survenit în spitalul din Timișoara, unde era internat.

Cristian Videscu și-a început activitatea ca și jurnalist la cotidianul Agenda zilei de Arad și săptămânalul Flacăra Roșie.

În urmă cu 13 ani a intrat în rândul PSD, fiind unul dintre tinerii de perspectivă a social-democraților din Arad. A urcat rapid în ierahia de partid, a condus organizația 25 din municipiu, departamentul de comunicare al PSD Arad, a fost vicepreședinte al PSD Arad și a fost implicat în PES activists România, unde a deținut funcția de vicepreședinte pe regiunea de vest.

Cu adâncă mâhnire regret trecerea atât de prematură la cele veşnice a bunului meu prieten şi coleg, Cristian Videscu,…

Publicată de Dorel Gheorghe Caprar pe Marţi, 29 ianuarie 2019

„Cu adâncă mâhnire regret trecerea atât de prematură la cele veşnice a bunului meu prieten şi coleg, Cristian Videscu, intelectual a cărui activitate şi realizări lasă repere importante în viaţa socială şi politică a Aradului. Cristi şi-a legat numele în mod marcant de proiectele social-democrate destinate acestui oraş şi nu numai, iar toţi cei care l-au cunoscut îi vor păstra un adânc respect ca om şi profesionist. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris pe contul său de Facebook președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

Ne-a parasit, nedrept de repede, prietenul si camaradul nostru Cristian Videscu.Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet frumos!

Publicată de Fifor Mihai pe Marţi, 29 ianuarie 2019

„Ne-a parasit, nedrept de repede, prietenul si camradul nostru Cristian Videscu. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet frumos!”, a scris pe contul său de Facebook, fostul ministru al Apărării Naționale, senatorul PSD Arad, Mihai Fifor.

În iunie 2016, Cristian Videscu a fost ales consilier județean pe listele PSD Arad, funcție din care, în 2017, a plecat la București, fiind numit secretar de stat responsabil cu coordonarea și conducerea Departamentului Centenar.