Arad: FOTO Ce cadou și-a făcut tenismanul Marius Copil de ziua sa de naștere. La 29 de ani, a primit tortul aniversar chiar pe terenul dulce al victoriei

Tenismanul român, Marius Copil, din Arad, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului ATP de la Antwerp (Belgia), dotat cu premii totale de 635.750 euro, după victoria cu 6-4, 5-7, 7-6 (9/7) în faţa argentinianului Diego Schwartzman, al treilea favorit, locul 15 mondial.

Victoria este un cadou pe care Marius Copil și l-a făcut chiar de ziua lui de naștere. Marius Copil, care împlinit chiar joi 29 de ani, 92 ATP, venit din calificări, a obţinut victoria în două ore şi 45 minute, setul al treilea durând nu mai puţin de o oră şi zece minute.

„Mi-ați urat să-mi fac un cadou frumos de ziua mea și așa am făcut. Victorie împotriva lui Schwartzman la European Open. Vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase. 🤗”, a scris Marius Copil pe contul său de Facebook, unde a publicat și fotografii în care se vede că primește tortul de ziua lui de naștere chiar pe terenul victoriei.

https://www.facebook.com/MariusCopil/posts/1423453274477263

Românul a reuşit 13 aşi, faţă de adversarul său care a reuşit unul singur. Pentru calificarea în sferturi, Copil va fi recompensat cu 18.590 euro şi 57 puncte ATP.

Schwartzman (27 ani) se impusese în singurul duel cu Copil, anul acesta, în trei seturi, 6-3, 4-6, 6-1, în primul tur la Acapulco.

În runda următoare Marius Copil va juca împotriva învingătorului din partida care-i opune pe uruguayanul Pablo Cuevas (45 ATP) şi britanicul Andy Murray (243 ATP).

Sursa foto: Marius Copil Facebook