Arad: FOTO AUDIO O nouă mașină incendiată intenționat, în răzbunări de tip mafiot, în municipiul Arad

O nouă mașină incendiată intenționat, în municipiul Arad. Este al doilea caz în ultimele zile când o mașină incediată intenționat. Conform unor informații, între cele 2 cazuri ar exista și legături. Dacă prima mașină ar fost fost folosită de un cunoscut tânăr traficant de țigări din Arad, cea de-a 2a ar fi folosită de către un locotenent de-al său. Într-o a 3a situație, proprietarul are suspiciunea că mașina i-ar fi fost incendiată tot intenționat, chiar dacă cercetările pompierilor arată că ar fi fost vorba de scurt circuit.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „vineri dimineață, în jurul orei 02.00 Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit în municipiul Arad, pe strada Streiului, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un autoturism”.

„În momentul sosirii echipajului de intervenție, focul se manifesta la partea din față și din spate a mașinii. Datorită faptului că incendiul a fost văzut rapid, fără a se dezvolta la toată mașină, acesta a fost stins în cca 5 minute. Au ars partea din față a mașinii și cea din spate. A fost dateriorat și un alt autoturism parcat lângă el. Cauza probabilă a incendiului „folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului””, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad