Arad: FOTO VIDEO Cadouri inedite pentru Viorica Dăncilă la Arad: o icoană de la cea mai veche mănăstire din România, Hodoș-Bodrog, și o sabie de samurai. „Nu o să îmi fac harakiri”

Premierul demis Viorica Dăncilă a primit, sâmbătă seara, la Arad mai multe cadouri inedite.

Transmisiunea în direct de pe contul de Facebook al PSD. Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar îi oferă cadourile la minutul 13:00 al filmării.

Președintele #PSD, Viorica Dăncilă, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, președintele PSD Arad, Dorel Căprar, ministrul Agriculturii, Petre Daea, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Radu Oprea, secretarul de stat, Petre Aldea, președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, deputatul, Matei Suciu, deputatul Florin Tripa, secretarul de stat Dragoș Titea, și consilierul județean Cristian Moț, la Arad

Publicată de Partidul Social Democrat pe Sâmbătă, 2 noiembrie 2019

Reacția președintelui PSD, premierul demis Viorica Dăncilă, în conferința de presă care a urmat momentului primirii cadourilor.

ARADCU 00 VIORICA DANCILA DOREL CAPRAR MIHAI FIFOR SABIE CADOURI SA02NOV COMPLET_Trim

Arad: VIDEO Cadouri inedite pentru Viorica Dăncilă la Arad: o icoanăde la cea mai veche mănăstire din România și o sabie de samurai. "Nu o să îmi fac harakiri"Premierul demis Viorica Dăncilă a primit, sâmbătă seara, la Arad mai multe cadouri inedite.În cadrul întâlnirii cu membrii PSD, președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, i-a oferit o icoană despre care a spus că este "de la cea mai veche mănăstire din România, Hodoș-Bodrog" și o sabie samurai.Vezi în linkul de mai jos momentul acordării cadorilor, dar și reacția premierului demis Viorica Dăncilă.

Publicată de Realitatea De Arad pe Sâmbătă, 2 noiembrie 2019

În cadrul întâlnirii cu membrii PSD, președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, i-a oferit o icoană despre care a spus că este „de la cea mai veche mănăstire din România, Hodoș-Bodrog” și o sabie samurai.

Momentul a fost surprins de transmisiunea în direct făcută chiar decătre PSD pe contul oficial de Facebook.

Dorel Căprar: să nu vă speriați, este o sabie de panoplie!

„Vă rog să acceptaţi mici cadouri simbolice din partea mea şi a organizaţiei, cadouri care să vă călăuzească în lupta cu acei bărbaţi (contracandidații de la alegerile prezidențiale – n.r.) şi nu numai. În primul rând, o să vă fac cadou o sabie de samurai. Să nu vă speriaţi, este o sabie de panoplie. Simbolistica acestei săbii, care sper să vă ajute să tăiaţi atât la propriu, cât şi la figurat, tot ce trebuie tăiat şi dumneavoastră ştiţi exact la ce mă refer eu”, i-a spus deputatul Dorel Căprar.

Întrebată în conferința de presă, care a urmat întâlnirii cu membrii PSD Arad, despre cadourile primite, Viorica Dăncilă a declarat: „am primit de la domnul președinte o sabie (de samurai, completează deputatul Dorel Căprar – n.r), nu o să îmi fac harakiri, (este pentru alții – a mai declarat deputatul Dorel Căprar). Am primit o sabie, simbolic, din partea domnului președinte, și o icoană, știind că sunt un om credincios, care de fiecare dată, a acționat și a luat decizii cu frica de Dumnezeu”.

Viorica Dăncilă: De aici, de la Arad, îl provoc pe preşedintele Iohannis la o confruntare unu la unu

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a mai declarat declarat, sâmbătă, la Arad, că luni, în Parlament, va fi un vot pentru instalarea noului Guvern şi a „unui premier expert în plângeri penale”, care parcă „joacă într-o scenă de comedie”.

Ea a spus că îl provoacă pe Klaus Iohannis la o confruntare „unu la unu”.

„L-aţi văzut vreodată să vină în mijlocul oamenilor? Nu va face acest lucru, pentru că nu iubeşte oamenii, nu poate fi empatic cu oamenii, el lucrează doar pentru el. De aici, de la Arad, îl provoc pe preşedintele Iohannis la o confruntare unu la unu. Să vină în faţa oamenilor şi să spună ce a făcut în cei cinci ani de mandat în afară de vacanţe, ce măsuri a luat pentru români? În acelaşi timp să vorbesc ce am realizat pentru români. (…)Nu îmi este frică nici de Iohannis, nici de 7 ca Iohannis”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a susţinut că este singurul contracandidat al lui Iohannis, ceilalţi doar „executând ordinele preşedintelui”.