Arad: FOTO Cunoscutul alpinist Török Zsolt, imaginea de pe două bannere care promovează „Marșul pentru Păduri”, care are loc duminică în România 

Cunoscutul alpinist Török Zsolt, care a murit în cursul lunii august în timp ce se antrena pentru o nouă expediție, este imaginea de pe două bannere care prmovează „Marșul pentru Păduri”, care are loc duminică în mai multe localități din România, inclusiv în vestul țării, la Arad, Timișoara sau Oradea.

Imagine

Imagine

Manifestarea este organziată decătre ONG-ul Agent Green, pe care Zsolt îl susținea de mai mulți ani, inclusiv prin participarea la proteste sau marșuri pentru salvarea pădurilor.

Astfel că în 2 dintre bannerele propuse pentru protestul de duminică apare Torok Zsolt la acțiunile de salvare a pădurilor, cu mesajele „Nu te vom uita niciodată” și, respectiv, „Mereu în linia întâi”.

La Arad, marșul este anunțat pe platoul din fața Palatului Administrativ cu începere de la ora 18. La Oradea începe de la ora 15 în Piața Unirii, iar la Timișoara, evenimentul are loc în Piața Libertății cu începere de la ora 16.00.

Protestele își propun să atragă atenția asupra importanței salvării pădurilor din România și acuză autoritățile de la București că distrug flora și fauna din România, care sunt unice în lume.
Lista completă cu protestele din România o găsiți aici.

Mai multe informații, găsiți pe contul de Facebook Agent Green România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.