Arad: FOTO VIDEO Ce așteaptă președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar de la viitorul președinte al României

Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, votat, duminică, la o secție din zona carterului Alfa, din municipiul Arad.

ARADCU 00 PRESEDINTE PSD ARAD DEPUTAT DOREL CAPRAR VOTARE DUM10NOV

Arad: FOTO VIDEO Ce așteaptă președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar de la viitorul președintePreședintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, votat, duminică, la secția de la Grădinița Elefănțelul Roz, din zona carterului Alfa, din municipiul Arad. Dorel Căprar a mers la vot împreună cu soția Maria, copil Cezar Iustin, și cu nașa Liliana Mincă.

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 10 noiembrie 2019

Dorel Căprar a mers la vot împreună cu soția Maria, copil Cezar Iustin, și cu nașa Liliana Mincă.
„Aștept de la viitorul președinte ca să unească românii, aștept de la viitorul președinte să fie alături de români, aștept de la viitorul președinte să continue programul de guvernare început. Am votat astăzi pe doamna Viorica Dăncilă și o susțin în continuare”, a declarat președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.
„Am ajuns ca să voteze la Arad pentru că aici sunt părinte spiritual. L-am cununat pe președintele PSD Arad, Doru Căprar, și pe Maria Căprar, l-am botezat pe finul meu Cezar Iustin. Astăzi am simțit așa că trebuie să vin să votez din inimă. Dacă ne dorim o țară condusă de un om care să fie cu inima pentru toți românii, nu doar pentru o parte dintre ei, astăzi toți trebuie ca să ieșim la vot și să votăm din inimă cu inima”, a declarat Liliana Mincă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.