Arad: FOTO VIDEO Ce spune Prefectura despre protestul dintr-un centru de carantină din Arad

A fost revoltă marți seara într-un un centru de carantină din județul Arad, iar la fața locului s-a intervenit cu mascații. Oamenii nu vor să rămână în centru pentru că spun că nu sunt bolnavi, în vreme ce alții se plâng de condițiile oferite.

Urmărește în fișierul video de mai jos declarațiile purtătorului decuvânt al Prefecturii Arad, Lucian Cozma.

ARADCU 00 CENTRE CARANTINA MA10MART

Arad: FOTO VIDEO Ce spune Prefectura despre protestul dintr-un centru de carantină din AradA fost revoltă marți seara într-un un centru de carantină din județul Arad, iar la fața locului s-a intervenit cu mascații. Oamenii nu vor să rămână în centru pentru că spun că nu sunt bolnavi, în vreme ce alții se plâng de condițiile oferite.#arad #protest #carantină #coronavirus #prefecturaarad #realitatea

Publicată de Realitatea De Arad pe Marţi, 10 martie 2020

Mai multe persoane care au fost duse în centre de carantină din Arad s-au revoltat.

Circa 10 cetățeni români care veniseră din zone cu cod roșu de coronavirus și au fost duși din frontiera de vest într-un centru de carantină din județ, s-au revoltat nemulțumiți că trebuie să intre în carantină. Confor unor informații, oamenii susțineau că nu sunt bolnavi, și prin urmare nu ar avea motive să stea în centru. La fața locului a fost cerută intervenția Poliției, care conform procedurilor care vizează situații de scandal public cu persoane multe persoane, a deplasat și echipaje de mascați.

În cele din urmă, oamenii au fost liniștiți și convinși să rămână într-un alt centru de caranină. Doar că și în acest centru, oamenii se plâng de condițiile.

Marți seara, în centrele de carantină, se aflau cca 80 de persoane, însă cifrele cresc de la o oră la alta.