Arad: FOTO VIDEO Circa 20 de persoane, evacuate dintr-un bloc din județul Arad, din cauza unui puternic incendiu. S-a cerut suplimentarea forțelor de pompieri

Circa 20 de locatari au fost evacuați, sâmbătă seara, dintr-un bloc din orașul Sebiș, din județul Arad, dupăce un puternic incendiu a cuprins o magazie aflată la parterul blocului.

ARADCU 00 ISU ARAD SA23FEB

Publicată de Realitatea De Arad pe Sâmbătă, 23 februarie 2019

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „Detașamentul de Pompieri Sebiș a fost aleratat pentru a interveni la un incendiu ce se manifesta la o magazie situată la parterul unui bloc. S-a deplasat o autospecială de stingere, un ofițer și cinci subofițeri, dar din cauza complexității intervenției a fost solicitată și autospeciala de capacitate mărită a subunității”.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent și generalizat cu posibilitatea extinderii la apartamentele din bloc. A fost luată măsura evacuării tuturor locatarilor din scara blocului. Incendiul a fost localizat și limitat fără a se extinde la alte apartamente. A fost stins după circa două ore de intervenție. În magazie erau depozitate cauciucuri, uleiuri auto, piese, stingatoare auto si alte bunuri ușor inflamabile. Cauza probabilă a incendiului este scurt circuit electric”, a mai declarat Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Din fericire nicio persoană nu a fost rănită.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad