Arad: FOTO VIDEO E.U.2019: Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a sărbătorit rezultatele preliminarii ale alegerilor, în stradă, în fața Primăriei, alături de zeci de arădeni

Câteva zeci de persoane au sărbătorit, duminică seara, în fața Primăriei Municipiului Arad din centrul orașului, rezultatul bun obținut decătre PNL, ca urmare a publicării rezultatelor sondajelor de opinie.

Participanții, membrii și simpatizanți PNL, s-au prins în hora unirii pe fondul muzical al melodiei „Iarba verde de acasă” și aveau la ei pancarde cu textul „PNL Arad”. În zonă era instalație de sonorizare rămasă de la Raliul Aradului.

A curs șampanie în fața Primăriei Municipiului Arad.

În mijlocul mulțimii au apărut mai mulți lideri PNL Arad, în frunte cu președintele organizației județene, Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, alături de viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarț, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca sau vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea.

Gheorghe Falcă a fost felicitat de cei prezenți în centrul Aradului.

 

GHeorghe Falcă a fost felicitat de zeci de oameni, după ce rezultatele sondajelor arată că poziția 8 de pe lista PNL i-a adus un mandat de europarlamentar.

GHeorghe Falcă a fost însoțit de soția sa Ela și fiica Ana Maria.

La un moment dat s-a desfăcut și o șampanie pentru a sărbători momentul.