Arad: AUDIO Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, după rezultatele sondajelor: Rămâne responsabilitatea Guvernului de a pleca

Primarul municipiului Arad, Gheorge Falcă a declarat, duminică seară, că votul de la alegerile europarlamentare reprezintă „un semnal care poate să însemne pentru mişcarea politică românească o reorientare”, iar după afişarea rezultatelor rămâne „responsabilitatea Guvernului de a pleca”.

Conform primarului Gheorghe Falcă, pentru PSD „a venit ora adevărului”.

„Sărbătorim rezultatul pozitiv din judeţ. Deja ne-au venit rezultate de la secţii de votare, la Arad suntem cu mult peste PSD. A venit ora adevărului, arădenii au venit masiv la vot şi au spus un adevăr: „hoţilor, nu mai staţi aici că nu ne convine!” Sper ca cei de la PSD să conştientizeze că atunci când bagi mâna în buzunarul cetăţenilor, ei vor veni şi te vor taxa. E un semnal care poate să însemne pentru mişcarea politică românească o reorientare. Rămâne responsabilitatea Guvernului de a pleca”, a mai declarat primarul Gheorghe Falcă.

Gheorghe Falcă a ieșit, duminică seara, alături de zeci de membri și simpatizanți PNL pentru a sărbători în fața Primăriei municipiului Arad, din centrul orașului, rezultatele anunțate de sonajele de opinie de la alegerile pentru Parlamentul European.

Gheorghe Falcă, aflat la al patrulea mandat de primar al municipiului Arad, a candidat pentru prima dată pentru Parlamentul European, fiind pe locul 8 al listei PNL.