Arad: FOTO VIDEO Imagini inedite de la cel mai mare exercițiu de intervenție la incendii de pădure organizat în România. Din Arad au participat 30 de pompieri

30 de pompieri din Arad și 7 mijloace tehnice au participat, zilele trecute, cel mai mare exercițiu de intervenție la incendii de pădure organizat în România.

ARADCU 00 INCENDIU PADURE MUNTI ISU ARAD VI27SEPT (1)

30 de pompieri arădeni și 7 mijloace tehnice au participat, zilele trecute, cel mai mare exercițiu de intervenție la incendii de pădure organizat în România.Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, "în cadrul exercițiului, care s-a desfășurat în județele Hunedoara și Caraș-Severin, pompierii din cadrul Detașamentului Arad, Ineu, Sebiș și a Secției Bârzava au executat diferite tipuri de misiuni de la cele de stingere la căutare – salvare sau acordare de prim ajutor medical calificat".La exercițiu au participat, în total, câteva sute de pompieri, jandarmi, militari din cadrul MApN, salvamontiști, medici, asistenți, ONG-uri din toată țara.

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 27 septembrie 2019

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „în cadrul exercițiului, care s-a desfășurat în județele Hunedoara și Caraș-Severin, pompierii din cadrul Detașamentului Arad, Ineu, Sebiș și a Secției Bârzava au executat diferite tipuri de misiuni de la cele de stingere la căutare – salvare sau acordare de prim ajutor medical calificat”.
La exercițiu au participat, în total, câteva sute de pompieri, jandarmi, militari din cadrul MApN, salvamontiști, medici, asistenți, ONG-uri din toată țara.
Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad