Arad: FOTO VIDEO Majestatea Sa Margareta nu a mai participat la slujba din cea de-a doua zi de Crăciun. Motivul 

Chiar dacă era așteptată la slujba din cea de-a 2a zi de Crăciun de la Biserica Ortodoxă din comuna Săvârșin, așa cum era anunțat în programul oficial, Majestatea Sa Margareta nu a mai ajuns la biserică. Conform Casei Regale, a intervenit o modicare de ultim moment în programul Majestății Sale, însă Familia Regală va merge la o altă slujbă la biserica din Săvârșin în zilele următoare.

Imagine

Zeci de credincioși s-au adunat la Biserica Ortodoxă din comuna Săvârșin pentru a participa la slujba din cea de-a 2a zi de Crăciun.

Pe lângă slubja obișnuită, oamenii sperau să o vadă și pe Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române. Regele Mihai I a instituit tradiția la Săvârșin ca membrii Familiei Regale să participe la slujbe. Unii oameni au venit chiar din alte localități pentru a-i vedea pe membrii Familiei Regale.

Preotul paroh ortodox din comuna Săvârșin, Călin Mădăluță, s-a pregătit ca de obicei și a amplasat scaunele speciale pentru membrii Familiei Regale. La slujbă a fost prezent și primarul comunei Săvârșin, Ioan Vodicean.

Este pentru prima dată în ultimii ani, când membrii Familiei Regale nu participă la pricipalele slujbe de Crăciun de la biserica din comună.

Conform Casei Regale, a intervenit o modicare de ultim moment în programul Majestății Sale, însă Familia Regală va merge la biserica din Săvârșin în zilele următoare.

Conform tradițiie instituită decătre Regele Mihai I, membrii Familiei Regale petrec Crăciunul și Anul Nou la castelul de la Săvârșin.

La Castel se află Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu, alături de ASR Principesa Sofia și fiica acesteia, Elisabeta-Maria.

Regele Mihai spunea mereu că Săvârșin, unde Familia Regală are singura reședință privată din România, era locul său preferat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.