Arad: FOTO VIDEO Noul prefect de Arad, Gheorghe Stoian: Preiau postul cu dorinţa de a reda demnitatea funcţiei

Noul prefect al judeţului Arad, Gheorghe Stoian, a declarat, miercuri după-amiază, după ce a depus jurământul, că preia postul cu dorinţa de a reda „demnitatea şi independenţa” funcţiei de prefect şi a promis o colaborare „corectă şi deschisă” cu instituţiile deconcentrate şi autorităţile locale. 

ARADCU 00 PREFECT GHEORGHE STOIAN MI11DEC

Arad: FOTO VIDEO Noul prefect de Arad, Gheorghe Stoian: Preiau postul cu dorinţa de a reda demnitatea funcţieiNoul prefect al judeţului Arad, Gheorghe Stoian, a declarat, miercuri după-amiază, după ce a depus jurământul, că preia postul cu dorinţa de a reda "demnitatea şi independenţa" funcţiei de prefect şi a promis o colaborare "corectă şi deschisă" cu instituţiile deconcentrate şi autorităţile locale.https://realitateadearad.net/index.php/2019/12/12/arad-foto-video-noul-prefect-de-arad-gheorghe-stoian-preiau-postul-cu-dorinta-de-a-reda-demnitatea-functiei/

Publicată de Realitatea De Arad pe Miercuri, 11 decembrie 2019

„Preiau postul cu dorinţa de a reda demnitatea şi independenţa funcţiei de prefect al judeţului Arad. Vreau să fiu un factor de echilibru, de stabilitate, să am o colaborare corectă şi deschisă cu toate instituţiile deconcentrate şi cu autorităţile publice locale atât cât îmi va permite legislaţia”, a spus Gheorghe Stoian.

Întrebat dacă va începe un audit în Prefectură şi instituţiile deconcentrate, Stoian a spus că va avea înainte discuţii şi cu subprefectul, ulterior urmând să anunţe deciziile.

Gheorghe Stoian are 59 de ani, este căsătorit şi nu are copii. Până în 1997, a avut posturi de conducere într-o companie din domeniul petrolier, iar ulterior a intrat în administraţie, având diferite funcţii în Primăria Arad. Între altele, a fost şef la Serviciul Disciplină în Construcţii şi Afişaj Stradal în cadrul Poliţiei Locale Arad.

În ultimii patru ani, Stoian a fost administratorul public al judeţului, funcţie pe care a ocupat-o în urma unui concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.