Arad: FOTO VIDEO O furtună puternică a inundat mai multe zone din Arad și a luat pe sus o umbrelă mare. Într-un loc au intervenit și pompierii

O ploaie torențială care a durat circa o jumătate de oră a creat mari probleme, vineri seara, în mai multe zone din municipiul Arad.

ARADCU 00 PLOAIE INUNDATII ARAD VI23AUG EDIT COMPLET_Trim Trim EDIT COMPLET

O ploaie torențială care a durat circa o jumătate de oră a creat mari probleme, vineri seara, în mai multe zone din municipiul Arad. Un pasaj rutier din cartierul Micălaca s-a inundat, dupăce, de obiecei canalizarea din zonă nu face față ploilor abundente. Mai multe mașini au rămas blocate în apa de pe carosabil, care a depășit o jumătate de 1 metru.O umbrelă mare de la una dintre terasele din zonă a fost pur și simplu luată pe sus de vânt puternic și proiectată peste mai multe mașini, iar apoi a ajuns pe carosabil. Din fericire, nu nimeni nu fost rănit.

Publicată de Realitatea De Arad pe Sâmbătă, 24 august 2019

 

Un pasaj rutier din cartierul Micălaca s-a inundat, dupăce, de obiecei canalizarea din zonă nu face față ploilor abundente. Mai multe mașini au rămas blocate în apa de pe carosabil, care a depășit o jumătate de 1 metru.

O umbrelă mare de la una dintre terasele din zonă a fost pur și simplu luată pe sus de vânt puternic și proiectată peste mai multe mașini, iar apoi a ajuns pe carosabil. Din fericire, nu nimeni nu fost rănit.

Probleme au mai existat și pe Bulevardul Nicolae Titulescu, la urcare pe podul care duce către centrul Aradului.

În cartierul Sânicolaul Mic a fost inundat un sens giratoriu, unde circulația a fost fost blocată, însă probleme au fost semnalate la pasajul din cartierul Grădiște.

Oamenii s-a speriat pentru că furtuna a venit dintr-o dată, iar vântul a bătut cu putere mare.

Din cauza vremii, în oraș a fost semnalată o singură misiune a pompierilor dincadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care au intervenit, pe strada Tarafului, la blocurile sociale ale primăriei, cu mașina cu scară pentru lucru la înălțime, după ce elemente de pe acoperiș riscau să cadă.