Arad: Mega-concertele de Zilele Aradului de la Ștrandul Neptun. Sâmbătă – Ștefan Stan, Dorian Popa, Ioana Ignat, Puya și Holograf. Duminică – Fantazia, Mario Band, Melting Dice și Andra 

Mega-concertele organizate la Ștrandul Neptun, cu ocazia Zilelor Aradului, au loc sâmbătă și duminică. 

Sâmbătă, 24 august, de la ora 19.00, la ştrand, va avea loc primul concert extraordinar de muzică ușoară. Pe scenă vor urca: Ștefan Stan, Dorian Popa, Ioana Ignat, Puya și Holograf.

Ștefan Stan a câștigat în anul 2011 concursul Vocea României iar de atunci își construiește o carieră muzicală. Dorian Popa este actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul „Pariu cu viața“ alături de colegii săi din Lala Band.

Ioana Ignat este cântăreață și compozitoare de muzică pop, care a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs Vocea României, unde s-a calificat în finală. Ioana a lansat primul ei single, „Mă dezîndrăgostesc”, la începutul lui 2017.

Puya este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de rap din România, interpret de muzică hip-hop, abordând, după despărțirea trupei La Familia, și genul hip-pop.

Holograf este una dintre cele mai populare trupe de muzică pop din România care are o activitate de succes de peste 30 de ani, timp în care au fost lansate zeci de albume. „Ți-am dat un inel“, „Primăvara începe cu tine“, „Vine o zi“, „Ochii tăi“, „Să nu-mi iei niciodată dragostea“ sunt doar câteva dintre hiturile care au încântat mii de fani în ultimii ani.

După încheierea concertului, sâmbătă de la ora 23.00 va avea loc un show de lasere, după care în zona bazinelor va începe Pool Party.

Zilele Aradului se vor încheia, duminică, 25 august, tot cu un concert extraordinar de muzică ușoară, care va avea loc tot la Ștrandul Neptun.

Spectacolul se va desfășura în zona specială din spatele bazinelor, va începe la ora 19.00 și se va încheia în jurul orei 24.00.

Pe scenă vor urca Fantazia, Mario Band, Melting Dice și Andra&Live Band.

Andra este cunoscută publicului ca și cântăreață de muzică pop și R&B. De-a lungul carierei, a reusit să adune 12 albume muzicale iar toate single-urile ei au intrat, la scurt timp de la lansare, în majoritatea „Top 10” din România.

„Niciodată să nu spui niciodată“ melodia a cărei clip a avut peste un milion de vizualizări pe youtube în mai puțin de 24 de ore de la lansare, „Inevitabil va fi bine“, „Iubirea schimbă tot“ sunt doar câteva dintre piesele care vor putea fi ascultate, duminică, la Ștrandul Neptun.

Petrecere în aer liber pentru copii

Tot duminică, de data aceasta în Parcul Aventura Voinicilor, de pe Malul Mureșului, în zona Polivalentă, între orele 20.00 și 22.00 va fi organizată o mini petrecere în aer liber pentru copii și părinți.

Sursa foto: Primăria Municipiului Arad