Arad: FOTO VIDEO Persoane evacuate din cauza inundațiilor din județul Arad

Inundațiile continuă să provoace probleme mari în județul Arad Comuna Bata, aflată pe Valea Mureșului, a fost inudată, joi, iar pompierii care au intervenit au fost nevoiți să evacueze două femei de 30 și 60 de ani.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „joi dimineața s-a intervenit în localitatea Bata nr.269 pentru evacuarea apei din casă, au fost evacuate 2 femei (30 și 60 ani), nu au nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la loc de adăpost”.

„A intervenit 1 echipaj format din 4 Subofițeri de la Garda de Intervenție Birchiș. După finalizarea intervenției echipajul a fost solicitat de către primar sa intervină la o alta adresă din localitatea Bata”, a mai declarat
purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Mai multe localități din județul Arad au fost afectate, în ultimele zile, de inundații pompierii intervenind în municipiul Arad, Nădlac, Bârzava, Gurahonț, satul Clit (comuna Hășmaș), localitatea Lalasinț (comuna Bârzava) și localitatea Virișmort (comuna Birchiș).

Probleme au fost și pe DN79A și DN7.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad