Arad: FOTO VIDEO PNL Arad a sărbătorit victoria lui Klaus Iohannis, în centrul Aradului

Circa 80 de membri și simpatizanți ai PNL Arad și ai președintelui Klaus Iohannis au sărbătorit, duminică seara, pe platoul din fața Palatului Adminsitrativ din centrul municipiului Arad, victoria din alegerile pentru funcția de președinte al României.

Imagine

Imagine

ARADCU 00 PNL ARAD SERGIU BILCEA DUM234NOV

Arad: VIDEO PNL Arad a sărbătorit în stradă victoria lu Klaus IohannisCirca 80 de membri și simpatizanți ai PNL Arad și ai președintelui Klaus Iohannis au sărbătorit, duminică seara, pe platoul din fața Palatului Adminsitrativ din centrul municipiului Arad, victoria din alegerile pentru funcția de președinte al României.

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 24 noiembrie 2019

Publicată de PNL Arad pe Duminică, 24 noiembrie 2019

Publicată de PNL Arad pe Duminică, 24 noiembrie 2019

Oamenii au, care au avut la ei steaguri ale României, ale PNL, baloane cu însemnele electorale ae PNL, dar și fluiere și vuvuzele, au scandat „Victorie, Victorie” și „Klaus Iohannis”.

Printre cei care au ieșit în stradă s-au aflat președintele Consiliului Județean Arad, prim-vicdepreședintele PNL Arad și șeful campaniei pentru prezidențiale în județ, Iustin Cionca, și vicepreședintele Consiliului Județean Arad, președintele organizației municipale a PNL, Sergiu Bîlcea.

Președintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, a sărbătorit victoria la sedeiul central al PNL, de la București, iar primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, a fost ținut la pat de o răceală.

Bucurie maximă a fost și în sediul PNL Arad, în momentul anunțării rezultatelor exit-poll-urilor, liberalii scandând „Victorie, Victorie” și „Klaus Iohannis”.

Sursa foto-video: Sergiu Bîlcea, PNL Arad Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.