Arad: FOTO VIDEO Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, ridicat de procurori DNA chiar din sediul PSD Arad

Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a fost ridicat, luni, chiar din sediul PSD Arad decătre procurorii DNA pentru a fi dus la audieri la Timișoara.

Imagine

Imagine

ARADCU PSD DOREL CAPRAR DNA LU09DEC (1)

Arad: FOTO VIDEO Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, ridicat de procurori DNA chiar din sediul PSD AradPreședintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a fost ridicat, luni, chiar din sediul PSD Arad decătre procurorii DNA pentru a fi dus la audieri la Timișoara.Procurorii DNA au stat în sediul PSD Arad mai bine de trei ore, perioadă în care ar fi verificat mai multe documente și baza informatică. La plecare, anchetatorii au luat din sediul PSD o plasă cu documente. Dorel Căprar nu a declarat nimic la ieșirea din sediul PSD Arad.

Publicată de Realitatea De Arad pe Luni, 9 decembrie 2019

Procurorii DNA au stat în sediul PSD Arad mai bine de trei ore, perioadă în care ar fi verificat mai multe documente și baza informatică. La plecare, anchetatorii au luat din sediul PSD o plasă cu documente. Dorel Căprar nu a declarat nimic la ieșirea din sediul PSD Arad.

Sediul PSD Arad a fost închis pe perioada perchezițiilor. În tot acest timp, mai mulţi membri PSD Arad s-au prezentat la sediu, pentru activităţile obişnuite, însă nu li s-a permis accesul în imobil.

Mai devreme, și directorul DRDP Timișoara, Cristian Ispravnic, care este consilier județean PSD Arad a fost scos din sediu PSD de anchetatori mascați. Ispravnic a declarat doar că merge la DNA Timișoara, dar că nu știe sau nu poate spune care este motivul.

La audieri la DNA Timișoara a mers și deputatul Florin Tripa.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au confirmat, luni, efectuarea a cinci percheziţii, în judeţele Timiş şi Arad, la sediile unor instituţii publice şi la un partid politic, într-un dosar ce vizează fapte de corupţie săvârşite în perioada 2016 – 2019.

Potrivit unui comunicat al DNA procurorii din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie săvârşite în perioada 2016 – 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.