Arad: FOTO VIDEO Primarul comunei Petriș din Arad, Irina Onescu, a strălucit la întâlnirea primarilor de comune cu premierul Viorica Dăncilă și alți miniștri din Guvern. A moderat întrevederea

Primarul independent al comunei Petriș, din județul Arad, Irina Onescu, a fost gazda și amfitrionul celei de-a 22a sesiuni a Adunării generale a Asociației Comunelor din România care a avut loc luni la București.

Participarea premierului Viorica Dăncilă la cea de-a XXII-a sesiune ordinară a Adunării generale a Asociației Comunelor din România

Publicată de Guvernul României pe Luni, 18 februarie 2019

 

Primarul Irina Onescu a purtat un costum popular din comuna pe care o conduce, profitând și de această ocazie pentru a promova specificul comunei Petriș.

Irina Onescu este la primul mandat și s-a făcut remarcată la nivel național dupăce a luat o serie de măsuri pentru a revigora comuna pe care o conduce.

Ședința a avut luni la București, iar la eveniment a participat premierul Viorica Dăncilă, alături de alți miniștri din Guvern. Evident că bugetul pe acest an s-a aflat în centrul discuțiilor, dar primarii au fost mai retincenți în a fi foarte tranșanți până nu vor vedea efectiv cifrele comunelor pe care le conduc.

Comuna Petriş, care are aproape 1.400 (1.325) de locuitori în şase sate, este situată în zona de deal şi munte din estul judeţului Arad, pe Valea Mureşului, la circa 105 km de municipiu.

Sursa foto: captură transmisiune video Guvernul României