Arad: FOTO VIDEO Sediul Consiliului Județean Arad, sfințit de către PS Emilian Crișanul, Episcopul Vicar al Arhiepiscopiei Aradului. Președintele Iustin Cionca: „am încredere că anul va fi bun pentru Arad!”

Sediul Consiliului Județean Arad a fost sfințit, miercuri, decătre Preasfinția Sa Emilian Crișanul, Episcopul Vicar al Arhiepiscopiei Aradului, ocazie cu care înaltul prelat a oficiat o slujbă de binecuvântare. 

Imagine

Imagine

Imagine

Preasfinția Sa, Episcopul Vicar al Arhiepiscopiei Aradului, a sfințit astăzi sediul Consiliului Județean Arad

Preasfinția Sa, Episcopul Vicar al Arhiepiscopiei Aradului, a sfințit astăzi sediul Consiliului Județean Arad și cu acest prilej a oficiat o slujbă de binecuvântare. Suntem recunoscători pentru atenția Preasfinției Sale și avem încredere că anul, început sub auspicii bune, va fi unul bun pentru Arad!

Publicată de Consiliul Judetean Arad pe Miercuri, 8 ianuarie 2020

Și sediul Centrului Cultural Județean, aflat tot în subordinea Consiliului Județean Arad, a fost sfințit marți, slujba fiind oficiată tot decătre Episcopul Vicar al Aradului. La eveniment au fost prezenți și foști directori ai instituții.

„Suntem recunoscători pentru atenția Preasfinției Sale și am încredere că anul, început sub auspicii bune, va fi unul bun pentru Arad!”, a scris, miercuri, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, pe contul său de Facebook.

Preasfinția Sa, Episcopul Vicar al Arhiepiscopiei Aradului, a sfințit astăzi sediul Consiliului Județean Arad și cu…

Publicată de Iustin Cionca pe Miercuri, 8 ianuarie 2020

Și alte instituții din subordinea Consiliului Județean Arad vor fi sfințite în zilele următoare.

Sursa video: Consiliul Județean Arad

Sursa foto: Iustin Cionca Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.