Arad: Încă un șofer care a fugit de la locul accidentului. Polițiștii l-au prins și au aflat ce încerca să ascundă

Un bărbat care a accidentat cu mașina o persoană care circula cu un moped și a fugit de la locul accidentului, a fost prins decătre polițiști, agenții constatând că nu are permis de conducere.

Conform purtătorului al Poliției Arad, Lorena Radu, „din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit că o persoană necunoscută, în timp ce conducea o mașină pe strada Panselelor din municipiu, ar fi acroșat un moped, cauzând rănirea ușoară a conducătorului acestuia. Ulterior producerii evenimentului rutier, conducatorul mașinii ar fi părăsit locul accidentului, abandonând autovehiculul pe o stradă din municipiu”.

„Ca urmare a extinderii cercetărilor, la scurt timp de la producerea accidentului a fost identificat conducătorul auto, în persoana unui bărbat de 40 de ani, din județul Dolj. Efectuând verificări în baza de date, s-a constatat că doljeanul conducea mașina fără a deține permis de conducere”, a mai declarat purtătorul al Poliției Arad, Lorena Radu.

Bărbatul este anchetat pentru conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Și zilele trecute, în județul Arad, un alt șofer a fugit de la fața locului după ce a lovit mortal cu mașina un tânăr de 22 de ani și a rănit un alt tânăr de 19 ani.