Arad: Un bărbat căutat pentru furturi în Austria, prins în timp ce fura telefonul din haina unei tinere, într-un magazin din Arad

Unul dintre cei mai cunoscuți hoți din buzunare din vestul țării, căutat inclusiv decătre autorităţile din Austria, a fost prins în flagrant în muncipiul Arad, când fura telefonul din buzunarul hainei unei tinere.

ARADCU 00 HOT POLITIA ARAD LU04FEB

Publicată de Realitatea De Arad pe Luni, 4 februarie 2019

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu, „în fapt, la data de 2 Februarie, în timp ce se afla într-o unitate comercială din municipiu – profitând de neatenția unei tinere – bărbatul i-ar fi sustras acesteia telefonul mobil din buzunarul hainei”.

„La scurt timp de la comiterea faptei, cel b[nuit de furt a fost identificat și depistat de polițiști. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că pe numele bărbatului de 52 de ani, din Lipova, autoritățile austriece au emis un mandat european de arestare pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății pe teritoriul acestui stat”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu.

Judecătorii au decis ca bărbatul să nu fie extrădat în Austria până când i se vor soluționa cazurile aflate pe rolul Judecătoriei Arad, pentru că bărbatul mai este vizat și de alte dosare de furt.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările în acest caz.