Arad: Într-o perioadă cu accidente în continuu, pompierii din Arad au avut parte de o cerere mai puțin obișnuită și chiar nepotrivită din partea a două femei

În timp ce pompierii din Arad interveneau, sâmbătă, la accidente cu morți și răniți, au avut parte și de o cerere mai puțin obșinuită din partea a două femei.

Mașina cu care circulau cele 2 femeie pe DN79 A a ieșit de pe carosabil între localitățile Pilu și Socodor. Femeile au sunat la 112 cerând ajutorul pompierilor, cărora le-au spus că nu pot ieși din mașină. Doar că în momentul în care 2 echipaje de pompieri au ajuns de urgență la fața locului, femeile le-au avansat pompierilor o altă cereri, mai puțin obișnuită și chiar nepotrivită pentru o asemenea zi.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „un accident mai aparte, în zona localității Pilu, o mașină ieșită în decor, răsturnată. S-a făcut solicitare la 112, persoanele, 2 femeie, menționând că nu pot ieși din mașină. Au fost alocate 2 echiape: 1 echipaj de descarcerare și 1 echipaj medical”.

„În momentul sosirii celor 2 echipaje, femeile erau ieșite din mașină și au cerut tractarea mașinii către orașul Chișineu-Criș”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Sâmbătă, în județul Arad, au avut loc mai multe accidente, dintre care la 5 accidente soldate cu 1 mort și mai multe persoane rănite, au intervenit medicii, polițiștii și pompierii.

Județele Arad și Bihor sunt până la ora 14 sub cod galben de polei. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto care se deplasează pe DN79 Arad – Oradea şi DN7 Ard -Lipova ruleze cu prudenţă sporită, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu bruscheze comenzile maşinii, întrucât se semnalează porţiuni acoperite cu polei. Fenomenul este întâlnit şi pe alte tronsoane rutiere.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad