Arad: „Liceul German, al „Doilea Colectiv?””. Părinții vor să protesteze

„Liceul German, al „Doilea Colectiv?”” este titlul protestului pe care mai mulți părinți de la Liceul German „Adam Muller Guttenbrunn” din Arad vor ca să-l organizeze duminică, între orele 17 și 20.

Oamenii au depus, miercuri, o cerere la primărie, iar solicitarea va fi discutată în comisia de sistematizare care are loc în cursul zilei de joi.

Chiar dacă în cerere apare scris ca loc al protestului platoul din fața Palatului Administrativ, din discuțiile cu părinții s-a convenit ca locul să fie platoul din fața Liceului German de pe Calea Timișorii.

Nemulțumirea vizează situația de la Liceul German, de unde, în ultimele 2 săptămâni, zeci de elevi au ajuns la spital. Primele grupuri de copii au avut legătură cu o acțiunde de dezinsecție, însă autoritățile spun că în cazul ultimelor grupuri legătura cu dezinscția din școală nu mai există, motiv pentru care se continuă cercetările.

Cererea pentru organizarea protestului a fost depusă miercuri, când nu au mai existat cazuri de elevi de la Liceul German care să fi ajuns la spital.