Arad: Mai mulți polițiști. 20 de agenți tineri, repartizați la Arad

Mai mulți polițiști în Arad, dupăce 20 de agenți, proaspăt absolvenți ai școlilor de poliție, au fost repartizați la Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu, cei 20 de tineri care și-au început cariera înPoliția Română își desfășoară activitatea în structurile de ordine publică și rutieră.

8 au fost repartizați la Poliția Municipiului Arad și cele 2 secții aferente, 3 la polițiile orașelor Curtici, Lipova și Pecica, și 9 la posturile de poliție Macea, Tauț, Cărand, Șiștarovăț, Moneasa, Brazii, Pleșcuța, Secusigiu și Poliția Comunală Vinga.

La nivel național, 1.244 de tineri care au absolit școlile de poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca și „Vasile Lascăr” din Câmpina au intrat în rândurile Poliției Române.

„Comanda Inspectoratului de Poliție Județean Arad, precum și întreg colectivul urează „Bun venit în rândurile noastre!” și mult succes în cariera aleasă de cei mai tineri colegi polițiști”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Arad.

Sursa foto: Inspectoratul de Poliție Județean Arad