Arad: Mama copilului de 9 ani înjunghiat cu cuţitul, acuzată oficial de omor asupra unui membru de familie

Mama copilului de 9 ani găsit decedat într-o locuinţă din municipiul Arad, cu răni produse prin înjunghiere, este acuzată, oficial, de procurori de omor asupra unui membru de familie, după ce, iniţial, cercetările au avut loc in rem.

Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ruxandra Tarcea, femeia, care a încercat să se sinucidă după ce ar fi comis omorul, a fost transferată de la o secţie ATI la Spitalul de Psihiatrie, pentru a se efectua expertiza psihiatrică, procedură care durează câteva zile.

Deocamdată nu a fost posibilă audierea femeii, fiind în grija medicilor, a mai declarat procurorul Ruxandra Tarcea.

Un copil de nouă ani a fost găsit decedat într-o locuinţă din municipiul Arad, alături de mama sa rănită grav, în noaptea de 20 spre 21 aprilie, cei doi având urme de răni provocate de cuţit. Victimele au fost găsite de soţul femeii, când s-a întors acasă dintr-o localitate învecinată, unde familia are o a doua casă. Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul copilului, în timp ce femeia, în vârstă de 44 de ani, a fost preluată şi dusă la spital.

Iniţial, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au efectuat cercetări in rem pentru omor asupra unui membru de familie.

Anchetatorii declaraseră, săptămâna trecută, că mama copilului a încercat să se sinucidă prin secţionarea carotidei, iar copilul a fost ucis prin înjunghiere.