Arad: Marți, 13, porți deschise la toți pompierii din Arad

Porți deschise, marți, în toate detașamentele și subunitățile de pompieri din județul Arad pentru a marca Ziua Informării Preventive, care are loc de fiecare dată când data de 13 cade într-o zi de marți.

„Conform planului de activițăți al IGSU in zilele de MARTI 13 se sărbătorește ZIUA INFORMĂRII PREVENTIVE Cu această ocazie, mâine 13 Noiembrie între orele 10:00-14:00, ISU Arad va organiza “Ziua Porților Deschise” la sediile subunităților din județ. Se vor deschide porțile la sediul Detașamentului Arad situat pe Strada Andrei Șaguna nr.66-72 dar și la Gărzile de Intervenție: Ineu, Chișineu-Cris, Sebis, Gurahont, Barzava și Birchiș, unde se va prezenta tehnica, utilajele, materialele și accesoriile folosite de pompierii militari la intervenții”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa.

De asemenea, în municipiu, între orele 10.30 și 13, în Atrium Mall la parter, va fi amplasat un punct de informare preventivă cu personaul din cadrul serviciului prevenire al ISU Arad.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad