Arad: Mașina primarului municipiului Arad, Gheorghe Falcă, implicată într-un inedit incident 

Mașina primarului din Arad, Gheorghe Falcă, a fost implicată într-un incident inedit, joi, dupăce pornit singură din locul în care fusese parcată, a traversat un sens de mers a unei mari străzi din Arad și s-a oprit într-o stație de tramvai.

Edilul a fost cel care lăsase mașina parcată în zona unui mare hotel aflat lângă Podul Traian, primarul spunând că a mers în zonă la o conferință.

Ulterior, Primăria a prezicat, într-un comunicat de presă, că „în zona Podului Traian a avut loc un incident în care a fost implicat un autoturism al Primăriei Municipiului Arad. Acesta a fost parcat iniţial în dreptul Hotelului Coandi, însă din cauze necunoscute în acest moment, a ajuns în refugiul staţiei de tramvai Romanilor pe sensul de mers spre Piaţa Romană. Menţionăm că niciun alt vehicul nu a fost avariat în timpul incidentului”.

Mai multe fotografii cu mașina ajunsă în stația de tramvai au fost publicate pe internet, iar unii dintre cei care le-au văzut au făcut numersoane glume pe pățania primarului.

Sursa foto: MIhai Kunszabo Facebook