Arad: Mega-paradă cu 1.000 de oameni îmbrăcați în costume populare, pentru a marca Marea Unire de la 1918, în centrul Aradului

Circa 1.000 de oameni îmbrăcați în costume populare vor participa la o mega-paradă care are loc sâmbătă, 30 noiembrie, prin centrul municipiului Arad pentru a marca Marea Unifre de la 1 Decembrie 1918.

Manifestarea, care este organizată decătre Consiliul Judeţean Arad prin Centrul Cultural Judeţean Arad, are ca scop reconstituirea delegaţiilor care au participat la Marea Unire din anul 1918.

În cadrul evenimentului va avea loc o paradă a portului popular pe traseul Consiliul Judeţean Arad – Bulevardul Revoluţiei – Teatrul Clasic „Ioan Slavici” – Primăria Municipiului Arad, Hora Unirii şi un spectacol folcloric de gală (Platoul Primăriei Arad).

Parada Portului Popular are loc sâmbătă, 30 noiembrie, cu începere de la ora 16.30.

Peste 2.000 de persoane, care fac parte din ansamblurile din județul Arad, au participat la cele două parade ale portului popular, organizate de Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad, în 30 noiembrie 2018, respectiv 17 mai 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.