Arad: Mii de oameni, la Revelionul din fața Primăriei Municipiului Arad. Numărătoarea inversă pentu trecerea în 2019, făcută de către primarul Gheorghe Falcă

LaArad, Câteva mii de oameni au petrecut, la Arad, revelionu în stradă, în piaţa centrală din faţa primăriei arad. Cu vedete din perioada de aur a muzicii, distracţie şi voie bună cât încape şi un foc de artificii arădenii au avut parte de un revelion pe care nu îl vor uita prea uşor.

Invitaţii speciali ai Revelionului de la Arad au fost membrii legendarei trupei Goombay Dance Band care s-a bucurat de un mare succes în anii ’70-’80

La Arad a devenit o tradiţie ca mii de oamenii să meragă în faţa primăriei la trecerea dintre ani pentru a sărbători revelionul.

La Revelionul popular din acest an au fost invitate ca să cânte vedete din perioada de aur a muzicii.

Celebra trupă Goombay Dance Band a cântat la Revelionul 2019, dincentrulmunicipiului Arad organizat decătre Primăria Municipiului Arad şi Centrul Municipal de Cultură.

În deschiderea concertului Goombay Dance Band, în seara zilei de 31 decembrie, pe scena din faţa Palatului Administrativ au urcat, de la ora 22.00, arădenii de la Fantazia, dar şi Kamelia.

Invitaţii speciali ai Revelionului de la Arad au fost membrii legendarei trupe Goombay Dance Band. Creată în 1979 în Germania, decătre Oliver Bendt, trupa și-a luat numele după un mic golf de pe insula Caraibe Sf. Lucia. Muzica lor are un sunet distinctiv (oarecum similar cu cel al trupei Boney M), un amestec de soca, calypso și western pop. Grupul s-a bucurat de un mare succes la începutul anilor ’80, înregistrând mai multe hit-uri, printre care numite „Sun of Jamaica”, „Seven Tears” sau „Aloha-Oe, Until We Meet Again”.

Autoritățile spun că au ales trupa germană dupăce la revelionul trecut, legendara trupă Saragossa Band s-a bucurat de mare succes la Arad.

Numărătoarea inversă, făcută de către primarul Gheorghe Falcă

Numărătoarea inversă a fost făcută chiar de către primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

Autorităţile speră ca 2019 să fie cel puţin al fel de bun ca 2018.

Autorităţile locale spun că focurile de artificii de la miezul nopţii au fost marea atracţie. Focul de artificii a ţinut cca 10 minute, a fost foarte intens şi a fost controlat de un calculator.

Revelionul a costat municipalitatea circa 150.000 lei, cea mai mare parte a banilor mergând în artiștii străini și Focurile de artiFicii, care, ţinând cont de noile reglementări au Fost trase din parcul din spatele primăriei, şi au Fost de calibru mare.

Cum au fost împărțiți banii

Trupa din Arad, Fantazia a primit 1.500 lei, Kamelia a primit 14.000 lei, iar Goombay Dance Band a primit 74.000 lei. La toate acestea se adaugă cheltuieli cu transportul, masa și cazarea artiștilor. Focul de artificii de la miezul nopții va dura circa 10 minute și costă peste 55.000 lei.